Een bijzonder project

In Noord-Schuytgraaf, een duurzame en moderne nieuwbouwwijk ten zuiden van Arnhem, vind je 29 huurwoningen die samen Wilgenvliet vormen. Deze eengezinswoningen bieden drie verdiepingen modern wooncomfort, waaronder een complete keuken, een badkamer met ligbad en een tuin. De woningen zijn verdeeld over vier woonblokken en variëren in gebruiksoppervlakte tussen 119 en 143 vierkante meter. Ook in de grootte van de tuin zit variatie. In het huuraanbod vind je hoekwoningen en tussenwoningen, waarvan sommigen met een erker of een topgevel.

Duurzaam wonen

Duurzaam en toekomstbestendig. Zo woon je in Wilgenvliet. De combinatie van de zonnepanelen op het dak, aansluiting op het warmtenet Arnhem en de zeer goede isolatie onder meer door triple glas, wordt bekroond met energielabel A+++. De woningen zijn gasloos, en worden elektrisch verwarmd door middel van een lage temperatuur vloerverwarming.
Deze vooruitstrevende focus op duurzaamheid zie je in de hele wijk terug. Zo wordt het regenwater apart opgevangen en afgevoerd via wadi’s. Hierdoor hoeft het niet extra gezuiverd te worden en ontstaat er een buffer bij hoosbuien. Door het netwerk van plassen, moerasgebieden en watergangen in deze waterrijke wijk, ontstaat er daarnaast een bijzonder natuurgebied met een grote diversiteit aan flora en fauna. Dat biedt talrijke mogelijkheden voor buitenplezier: vissen, met de kano op pad of een wandeling langs de prachtig begroeide oevers.

Het gemak van huren

Een huurwoning geeft zekerheid en flexibiliteit. Je hebt geen onverwachte kosten aan groot onderhoud. Je hoeft niet te investeren in een nieuwe keuken of badkamer. En je woont in een duurzame woning met je eigen groene energie, zonder daar zelf kosten voor te maken. Vaste maandlasten, lekker overzichtelijk dus! Het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen liggen bij de verhuurder. En gaat er eens iets stuk? Dan staan wij voor je klaar om het te repareren. Wil je graag flexibiliteit? Ook dan past huren goed bij jou. Je hebt een huurovereenkomst van minimaal 1 jaar, die daarna opzegbaar is per de eerste van de volgende maand + 1 maand opzegtermijn. Heb je nu een eigen woning en wil je zorgeloos wonen en meer genieten? Het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van je woning geeft veel mogelijkheden. Een mooie reis, minder werken, vaker uit eten of van je hobby je werk maken? Hoe je je geld ook besteedt, in Wilgenvliet woon je in een groene wijk waar je ontspannen thuiskomt.